Cégünket 2009 tavaszán alapítottuk azzal a meggyőződéssel, hogy minőségi, energiatakarékos termékeket juttassunk el a lakosság, és az ipari felhasználók számára elérhető árakon. Termékeink között megtalálható szinte minden féle foglalatú LED fényforrás, ipari használatra reflektorok, csarnokvilágítók, LED csövek is.

A kezdetekkor bevezettük saját márkánkat B-LED néven a felhasználók nagy megelégedettségére. 2011 óta forgalmazzuk a V-TAC ENGLAND termékeit V-TAC márkanéven. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségre. Termékek között megtalálhatók az úgynevezett prémium kategóriás termékek, melyek SAMSUNG, SHARP, EPISTAR LED chip-el szereltek, és több termék MEAN WELL tápegységgel szerelt. Szintén fontos számunkra, hogy mind a nagykereskedők és kiskereskdők igényeit ki tudjuk szolgálni. Termékeink megtalálhatók az ország számos pontján, kereskedelmi partnereinknek köszönhetően.

Tisztelettel:

B Lighting Kft. csapata 

 

ELÉRHETŐSÉG

Cím:
6723 Szeged, Ág utca 3.

Mail:
info@b-led.hu

Telefon:
20/234-9629

ÉRTÉKESÍTÉS

Webárúházainkban széles ledes árúválasztékkal, baráti árakkal várjuk kedves vásárlóinkat, partnereinket. 

Kínálatunkban megtalálhatók a V-TAC ledes termékei, a V-TAC PRO termékei, melyek Samsung chippel szereltek, és a TUNGSRAM ledes termékei.

    

Call Center

Amennyiben segítségre, technikai információra van szüksége

ÍRJON MOST!

KAPCSOLAT

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Itt megtekintheti az adatkezelesi tajekoztatot.

  Megismertem, es elfogadom.
Adatkezelesi tajekoztato http://v-tachungary.hu/aszf/atatkez.pdf